Shipping Policy

Här nedan hittar du den genomsnittliga leveranstiden för alla våra paket:

  • När en beställning har lagts tar det 1 - 3 arbetsdagar att bearbeta beställningen. Under veckan tar det en arbetsdag, men om du beställer på fredag kväll eller under helgen kan det ta lite längre tid.

  • När din beställning har behandlats skickas den och leveransen tar i genomsnitt 8 - 12 arbetsdagar.

Vi strävar efter att göra beställnings- och leveransprocessen så enkel som möjligt för våra kunder. Om du dock har ytterligare frågor eller bekymmer, tveka inte att kontakta vårt kundserviceteam. Här förklarar vi hur din beställning behandlas och levereras.

Att lägga en beställning

Beställningsprocessen på [ditt företags namn] är så enkel som möjligt. Först måste du gå till produktsidan och lägga till den produkt du vill ha i din kundvagn. För att göra detta klickar du på den svarta knappen "Lägg till i kundvagnen".

Här är det viktigt att kontrollera att du har valt rätt varianter. Om allt är korrekt, klicka på knappen "Fortsätt till kassan". På informationssidan måste du ange rätt adressuppgifter. Se till att all information är korrekt. När denna information har fyllts i korrekt kan du klicka på knappen "Fortsätt med frakt".

På "Frakt"-sidan har du möjlighet att kontrollera de angivna adressuppgifterna. Det påpekas också att varje leverans skickas helt kostnadsfritt. Som ett tecken på vår uppskattning till våra kunder betalar vi alltid frakt- och leveranskostnaderna. Du kan nu fortsätta genom att klicka på knappen "Fortsätt till betalning".

När det gäller betalningsalternativ har du möjlighet att välja mellan olika betalningsmetoder. På escandi-stockholm.com är alla betalningsalternativ SSL-krypterade, vilket innebär att du alltid kan lita på en säker betalmiljö.

  • Klarna (uppskjuten betalning)
  • Kreditkort (AMEX, Mastercard, Maestro, Visa)
  • Paypal-konto
  • EPS
  • Direktbetalning

När du har valt rätt betalningsmetod måste du klicka på knappen "Slutför beställning" och du kommer att omdirigeras till din valda betalningsmetod. Följ instruktionerna på denna sida för att slutföra din beställning. Om du mot förmodan skulle stöta på problem med din beställning kan du alltid kontakta oss.

Fraktkostnader

Vi tar hand om fraktkostnaderna för varje beställning. Alla våra produkter levereras 100% kostnadsfritt till ditt hem. Det finns inget minimikrav på beställningskvantitet.

Att skicka din beställning

Har du hittat den perfekta looken eller accessoaren på vår webbplats? Då vill du naturligtvis njuta av den så snart som möjligt! Därför ser vi till att din beställning behandlas och skickas så snabbt som möjligt.

För att kunna garantera rättvisa priser för våra produkter har vi valt att samla paket i stora mängder och skicka dem alla samtidigt när vi har nått vår minimimängd. Vi hoppas på din förståelse och beredvillighet att hjälpa oss att skapa en bättre och hälsosammare värld.

Observera: Precis som många andra onlinebutiker är vi mycket upptagna och det kan uppstå förseningar på grund av Corona-krisen. Ha detta i åtanke när du lägger din beställning. Vi gör vårt yttersta för att skicka din beställning så snabbt som möjligt.

För att se till att din besta