Return/Refund Policy

Wil je je aankoop ruilen of retourneren? We helpen je graag! Je kunt tot 14 dagen na de bezorgdatum ruilen of retourneren.

Ruilen of retourneren kan snel en eenvoudig door contact met ons op te nemen via hello@attire-amsterdam.com met je bestelnummer.

Let op:

Voor items die zijn gekocht tijdens onze Sale, biedt ZAR Technology geen mogelijkheid tot terugbetaling. Deze items kunnen alleen worden geruild voor een ander item uit de collectie of kunnen worden ingewisseld voor winkeltegoed.

  • Wat zijn de retourvoorwaarden?

Retourperiode We hanteren een retourperiode van 14 dagen waarin de klant zijn of haar pakket zonder opgaaf van reden kan retourneren. Deze 14 dagen gaan in wanneer het pakket wordt ontvangen. Houd er rekening mee dat de retourzending binnen deze 14 dagen naar ons moet worden teruggestuurd.

Retourvoorwaarden Alle items moeten in ongedragen en ongewassen staat naar ons worden teruggestuurd, geschikt voor wederverkoop, met de labels nog aan het artikel bevestigd.

Verzendkosten worden niet vergoed.

  • Wat zijn de retourkosten?

Retouren zijn voor eigen rekening, afhankelijk van de koerier en het land waarvandaan je je pakket retourneert.

  • Hoe lang duurt het om een product te ruilen?

Als je aangeeft dat je een product wilt ruilen wanneer je je retour registreert, gaan we hier direct mee aan de slag. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat je ruil binnen enkele dagen is afgerond.

  • Wat kan ik doen als mijn ruilproduct niet meer beschikbaar is?

Vraag ons klantenserviceteam naar de mogelijkheden. We geven je een update over wanneer we verwachten het product te kunnen leveren. Als je je retour al hebt aangemaakt en het product is uitverkocht, nemen we contact met je op en werken we samen met jou aan een oplossing.

  • Waar kan ik mijn bestelnummer vinden om mijn retour te registreren?

Je bestelnummer is te vinden in de bevestigingsmail die je hebt ontvangen na het plaatsen van je bestelling. Dit is een vijfcijferige code. Als je deze e-mail niet correct hebt ontvangen, helpt onze klantenservice je graag verder.

  • Wat moet ik doen als een product beschadigd of defect wordt geleverd?

Helaas komt het soms voor dat een product beschadigd raakt tijdens verzending of productie. We lossen dit uiteraard graag met je op. Stuur een bericht naar hello@attire-amsterdam.com met een foto van de klacht. Onze klantenservice zal zo snel mogelijk met je samenwerken om een oplossing te vinden.

  • Wat moet ik doen als ik mijn bestelling buiten de retourperiode wil retourneren?

Zorg ervoor dat je je retour binnen de 14-daagse periode retourneert voordat de retourperiode verloopt. In het geval dat dit niet lukt, bieden we je de mogelijkheid om het product te ruilen voor een vervanging of een voucher. Vraag onze klantenservice naar de mogelijkheden.

  • Hoe lang duurt een terugbetaling?

We doen ons best om retouren zo snel mogelijk te verwerken. Nadat we je retour in ons magazijn hebben ontvangen, verwerken we deze binnen 10 werkdagen. Op je track en trace die je ontvangt bij je retourzending, kun je zien wanneer het pakket is aangekomen in ons magazijn. Vanaf dat moment starten de 10 werkdagen. Nadat de terugbetaling is gedaan, ontvang je hierover een bericht. Houd er rekening mee dat het tot 3 dagen kan duren voordat de terugbetaling zichtbaar is op je bankrekening.