Return/Refund Policy

OBSERVERA ATT VI INTE ERBJUDER GRATIS RETURER, AVGIFTER TILLÄMPAS.

Retur
Är det möjligt att returnera min beställning?
Ja, det är möjligt.

Om du inte är nöjd med de artiklar du har beställt har du möjlighet att returnera dem inom 14 dagar från mottagandet.

I detta fall måste beställningen uppfylla följande villkor:

 1. Beställningen innehåller fortfarande alla lämpliga delar, komponenter och förpackningen har anlänt exakt som produkten.
 2. Normal hantering av produkten är uppenbar, skador på grund av vårdslös hantering är uteslutna.
 3. Produkter där hygien är viktig har noggrant rengjorts innan returprocessen påbörjas.
 4. Produkten har konstaterats vara defekt omedelbart vid mottagandet.
 5. Vi har rätt att debitera kunden för fraktkostnader.
 6. En retur kommer att behandlas inom 7 arbetsdagar och om villkoren är uppfyllda kommer returen att officiellt erkännas inom denna period.

*Vi förbehåller oss rätten att vägra returnerade artiklar om vi misstänker att artiklarna har använts eller skadats utan vårt fel.

Hur kan jag returnera min beställning?
Om din beställning uppfyller ovanstående villkor, måste du göra följande för att påbörja returprocessen.

 • Skicka ett e-postmeddelande till: hello@escandi-stockholm.com
 • Se till att e-postmeddelandet innehåller följande:
  • Ordernummer
  • Orsak till returförfrågan
  • Foto av produkten i händelse av skada
  • Förnamn + efternamn på kunden
  • Kundens adress

Vi kommer sedan att tala med dig och ge dig returadressen. Skicka aldrig returen till avsändaren, vi kommer att skicka dig den korrekta adressen efter att du har bett oss att göra det. Du, kunden, är ansvarig för fraktkostnaderna för att returnera produkten.

EScandi Stockholm
Konsumenten har en ångerrätt enligt följande bestämmelse om konsumenten är en fysisk person som ingår en rättslig transaktion för ändamål som inte övervägande är relaterade till hans eller hennes kommersiella eller yrkesmässiga verksamhet:

A. VILLKOR FÖR ÅNGERRÄTT

Ångerrätt
Ångerfristen är 14 dagar från den dag då du eller en tredje part som du har utsett, som inte är transportören, har tagit emot eller accepterat de sista varorna.

Eftersom vi arbetar med ett helt automatiserat system, blir beställningar behandlade så snart de läggs. Detta innebär att vi inte kan avbryta fraktprocessen när den väl har startat. Dock har du möjlighet att avboka din beställning inom 6 timmar efter att den lagts.

 • Avbokning inom 6 timmar: Om du önskar avbryta din beställning, var vänlig och gör det inom 6 timmar från beställningstidpunkten för att undvika att din order skickas.
 • Efter 6 timmars gränsen: Om 6 timmar har passerat, kan vi tyvärr inte avbryta fraktprocessen. I sådana fall, om du inte är nöjd med din produkt vid mottagandet, kan du följa vår returpolicy.


För att utöva din ångerrätt måste du informera oss EScandi Stockholm genom ett tydligt uttalande (t.ex. via e-post) om ditt beslut att frånträda detta avtal. Återkallelsen är fullbordad när vi har mottagit varorna. Kostnaden för att returnera varorna ska bäras av köparen.

Spårningsrekord för försändelser under transport

Eftersom våra varor skickas från Asien kan det finnas längre transittider som vi inte har kontroll över. Om varorna redan är på väg till dig är avbokning inte möjlig. Vänligen vänta tills du har mottagit varorna och returnera dem sedan till oss. Naturligtvis kan du informera oss i förväg om din avbokning.

För att garantera dig snabbast möjliga retur ber vi dig att skicka oss en leveransbekräftelse.

Följder av återkallande
Om du återkallar detta avtal, måste vi återbetala alla betalningar vi har mottagit från dig, med undantag för leveranskostnader (med undantag för ytterligare kostnader som beror på att du har valt en annan leveranstyp än den billigaste standardleveransen som vi erbjuder), utan dröjsmål och senast inom fjorton dagar från den dag då vi mottar meddelande om ditt återkallande av detta avtal och mottagandet av varorna. För denna återbetalning kommer vi att använda samma betalningsmedel som du använde för den ursprungliga transaktionen, såvida inte annat uttryckligen överenskommits med dig; under inga omständigheter kommer du att debiteras för denna återbetalning.

** ALLA RETURER SKICKAS TILL VÅRT CENTRALLAGER I ASIEN PÅ KUNDENS BEKOSTNAD.